Loonwerk

Compoststrooien

U kunt bij ons terecht voor grove compost. Deze grove compost is gemaakt van bermgras die absoluut vrij is van ziektekiemen en onkruidzaden en zorgt voor een goede bodemstructuur en voor meer organische stof in uw bodem. Bel ons vrijblijvend!

Voor het hakselen van uw mais hebben we een Claas-hakselaar met een 8 rijige-Kemper-maisbek. Vanaf 2017 kunnen we ook shredlage-mais voor u hakselen.

MKS-hakselen doen we al vele jaren. Vraag naar de mogelijkheden!

Previous Next

De rondebalenpers kan balen maken van rond 1 meter tot 1.5 meter. Met de ronde balenpers kunnen wij ook de balen wikkelen.

Om uw gewas te beschermen tegen ziekten, plagen en onkruiden, die de oogst beïnvloeden in negatieve vorm, hebben wij een getrokken veldspuit. Wilt u uw gewassen behandelen, wacht dan niet te lang en vraag ons tijdig voor een advies.

Zaaien

We kunnen al uw zaaiwerk op een professionele manier uitvoeren. Dit doen we met zowel machines van 1,50 mtr breed tot 3,00 mtr breed.

Previous Next

Dit doen we met een Vervaet 16 m3 tank met een Vredo bemester. Tevens kunnen we op bouwland bemesten met de Vervaet. Verder hebben we 2 getrokken tanks van 20 m3 met luchtdrukwissel waarmee we zowel op grasland als op bouwland bemesten.

Contact

GEURS HENGEVELDE
loonwerk - grondverzet - transport

Slotsweg 6
7496 PW  Hengevelde

+31 (0)547 333 233

info@geurshengevelde.nl

Zoeken

fb